Ik ben Kristien

Mama van twee kleine kindjes en vriendin van Maarten. Zot van muziek, gevoelig, speels en altijd op zoek naar meer informatie over de dingen die me boeien.

Ik ben podcastmaker, logopedist en stottertherapeut en gepassioneerd door onvoorwaardelijke communicatie en de wereld van emoties.

In mijn werk als logopediste was ik al bezig met de invloed van emoties op o.a. stemproblemen en stotteren. Toen ik mama werd, begreep ik al snel dat emoties een belangrijke rol spelen in het leven van élk kind. Mijn online training over emotionele geletterdheid werd geboren.

In januari 2019 begon ik een podcast over ouder zijn van kleine kindjes: Radio Mama. Mijn dochtertje was toen een paar maanden oud en ik was op zoek naar leuke Vlaamse podcasts over het ouderschap. Omdat ik er geen vond, begon ik er zelf een. In de podcast praat ik met mijn gasten over onderwerpen die ik zelf tegenkom in mijn leven als jonge mama. Het begon als een hobby met slechts een handvol luisteraars en intussen is Radio Mama uitgegroeid tot een groot succes. De podcast heeft al meer dan 300.000 downloads en ik krijg dagelijks de liefste berichtjes van de allerliefste luisteraars.

Het werd tijd om van mijn hobby een beroep te maken en om nog meer te verbinden met mijn luisteraars. Ik focus me nu uitsluitend op de podcast en op de online community: Radio Mama Dorp. Wees welkom, ik heb je er graag bij!

Wil je graag als eerste weten waar ik mee bezig ben?